Hej! På denna webbplats förekommer information om alkoholhaltiga drycker. Du måste vara 20 år eller äldre för att besöka sidan.

Vänligen ange ditt födelsedatum:

Acceptera

Om oss

Rekorderlig Cider är ett globalt cidermärke som sedan 1999 tillverkas av Åbro Bryggeri. Än idag produceras varje cider i småländska Vimmerby, med fruktråvaror av högsta kvalité och vatten hämtat från den närliggande källan. Med en tydlig identitet, som skiljer sig från många andra på marknaden, är Rekorderlig Cider en produkt värd att uppskatta och avnjutas, av alla som längtar efter en fräsch och genuin smakupplevelse.

Vår resa började i den lilla staden Vimmerby, för snart tre decennier sedan. Med en vision om att utveckla en cider förknippad med kvalité och tradition, men som också representerar det moderna och enkla. 

 

Idag uppskattas Rekorderlig Cider av kvinnor och män världen över, genom en bred och genuin smakprofil, med produkter av absolut högsta kvalité.

Vi arbetar hållbart

Vi har alltid arbetat långsiktigt och hållbart. Vi är engagerade i miljön, verksamheten och människorna runt omkring oss. Hållbarhet finns med oss i allt vi gör.

Our sustainability

Kontakta Oss

Kontakta oss för att diskutera marknadsföring, sponsring eller andra frågor. Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss

FAQs

Har du en fråga eller fundering? Här har vi samlat svaren på våra vanligaste frågor.

Våra FAQs